4SomeFolk in actie op 18 december 2011 te Amstelveen. V.l.n.r. Louis, Anika, John en Hans.

Wereldtoernee op komst?

Nee hoor, lieve mensen, dat nog net niet. Maar we hebben wel weer een paar heel leuke optredens achter de rug, zoals een aantal van jullie hebben ervaren.

Zo waren wij aanwezig bij Gluren Bij De Buren in Amersfoort, waar we 3 sets gespeeld hebben en de kamer tot 3 keer toe afgeladen was. Erg leuk om te doen.

Afgelopen zondag hebben we de jaarlijkse St. Patrickviering in Oosterleek opgevrolijkt en zijn we alweer uitgenodigd voor 2019.

Op 28 april a.s. spelen we op een verjaardagsfeestje van één van onze fans. Besloten dus. Een dergelijk feestje staat ook in de planning voor begin juni, hoewel dit nog niet officiëel bevestigd is.

Al met al blijven we lekker aan de weg timmeren en staan we natuurlijk open voor boekingen. Hetzij als 4 Some Folk (met z’n viertjes dus) of +2. ’t Is maar net wat het budget en/of de ruimte toelaat.

 

Nieuw jaar

Beste fans en volgers, het jaar is bijna om. Een jaar waarin we een aantal leuke optredens hebben neergezet , waarvan hopelijk een groot aantal van jullie getuige(n)  zijn geweest.

Een nieuw jaar komt er aan. Wij willen dan ook allereerst al onze fans een geweldig 2018 toewensen en hopelijk komen we elkaar tijdens één van onze volgende optredens tegen. De eerstvolgende staat al vrij snel voor de deur, namelijk op 7 januari a.s. in Nieuwegein, locatie De Partner – Party en Podium
Nedereindseweg 401 A
navigatie: kruising Batauweg-Nedereindseweg
3437 PL Nieuwegein

Aanvangstijd +/- 15.00 uur.

Ook kunnen we hierbij melden dat we intussen aan een theatershow aan het werk zijn geweest waarvan we hopelijk het resultaat daar kunnen presenteren. Een soort van première dus…..

KOMT DAT ZIEN!!!!!!!!!

Nieuwe optredens in het vooruitzicht!

Jawel, jullie lezen het goed, er staan al weer nieuwe optredens op stapel. Behalve de nog af te werken optredens op 18 oktober (Meisjeshuis Delft, besloten feest) en op 3 december in Oosterleek, herberg ’t IJsselmeer, zijn er alweer enkele in de planning. Allereerst begin januari in Nieuwegein (details volgen z.s.m.) dan op de eerste zondag in maart ( nog nader te bevestigen)  en het altijd gezellige feest in de herberg in Oosterleek t.g.v. St Patrick’s Day op 18 maart. Daarnaast zijn wij gevraagd door één van onze trouwste fans haar verjaardag op te vrolijken met onze muziek. Ook hierover volgt nog nadere info. Al met al zitten wij niet stil, dus hou het in de gaten. Tot ziens bij één van onze optredens.

Update

Het is al een tijdje stil hier, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat wij ook stilzitten. Allereerst is volgend weekend, 8,9 en 10 september, de jaarlijkse reünie van de band Knijn, op Schiermonnikoog. Deze band ligt grotendeels ten grondslag aan 4 Some Folk, zoals ingewijden ongetwijfeld weten.Hopelijk knapt het weer nog een beetje op, want de voorspellingen zijn vooralsnog niet echt rooskleurig. Afijn, dat mag de pret niet geheel drukken, al zal het zondagochtendconcert, wat traditioneel buiten gehouden wordt, daardoor letterlijk in het water vallen. Verderop deze maand, op de 24-ste, is dan de muzikale wandeling in Oosterleek, wat inmiddels ook tot een jaarlijks terugkerende gebeurtenis gerekend mag worden. Hopelijk zijn de weergoden ons ook deze keer gunstig gezind, want verleden jaar was het een prachtige, zonovergoten en zelfs warme dag. Wie weet zien we jullie op één van deze concerten!!

Struinen in de Tuinen

Lieve fans, afgelopen zondag, 2 juli jl., hebben we met 4Some Folk + 2 een leuk optreden gedaan in Amersfoort onder het motto: Struinen in de Tuinen. Ter gelegenheid hiervan hebben 122(!) tuineigenaren hun tuinen beschikbaar gesteld voor allerhande optredens. De weergoden waren ons gelukkig goed gezind, dus het was absoluut de moeite waard. Ons eerstvolgende optreden staat gepland voor 24 sept., namelijk de Muzikale Wandeling in Oosterleek, een soortgelijk gebeuren. Ook hier spelen verschillende bands en muzikanten op diverse buitenlocaties. Ook nu zijn we dus weer sterk afhankelijk van het weer. Foto’s van Amersfoort staan elders. Tot ziens bij één van onze volgende optredens. Zie ook de agenda!

 

Optreden a.s. zondag 18 juni in Nieuwegein.

Lieve mensen, aanstaande zondag 18 juni ( ja, Vaderdag, nou en? Gewoon meenemen, die vader!) speelt 4Some Folk in Nieuwegein, op het Open Podium. Vanaf een uurtje of 3 tot ongeveer 17.30 uur, met uiteraard de nodige pauze’s tussendoor. We zijn tenslotte ook geen 20 meer….

De Partner – Party en Podium
Nedereindseweg 401 A
navigatie: kruising Batauweg-Nedereindseweg
3437 PL Nieuwegein
tel verhuur: 06-47569802
alg nr: 06-54136897

Laatste nieuws!

Lieve fans en fanninnen (nieuw woord), zojuist kregen wij bevestigd dat 4Some Folk op 2 juli a.s. meedoet aan “Struinen in de tuinen” in Amersfoort (http://www.struinenindetuinen.nl/) en wel in het Centrum, Krommestraat 54B. Er zijn dit jaar 123(!) deelnemende tuinen, dus voor elk wat wils. Tot dan!!!

Nieuw nieuws

In tegenstelling tot het voorgaande nieuws, wat inmiddels als oud nieuws bestempeld kan worden, is er nu ook nieuw nieuws. Wat overigens binnen enige tijd ook weer tot de categorie oud nieuws zal gaan behoren. Zo gaat dat. Niks aan te doen……

Afijn, nieuw nieuws! Zoals enkelen al hebben geconstateerd wordt 4SomeFolk bij sommige optredens uitgebreid, mits ruimte en gage dit toelaten, met een fiddlespeelster en een drummer/percussionist. Dit tot grote tevredenheid van henzelf, alle andere bandleden en het publiek. Een groot succes dus.

Verder wordt er doorgewerkt aan het repertoire, waar nodig worden songs vervangen en/of toegevoegd en worden ook nieuwe optredens binnengehaald, zoals te zien in de agenda.

Tot zover voorlopig het nieuws. We houden u op de hoogte!

4SomeFolk in Dorset Engeland!

4SomeFolk is net terug van een (korte) toernee door Dorset in Engeland. Vrijdag de 17e oktober speelden we in de ‘Old Ship Inn’ in Upwey, vlakbij Weymouth. In dit cafe waren we al eerder geweest met ‘Knijn’. Het was er niet zo druk maar wel gezellig! Op zaterdag de 18e mochten we de eerste verjaardag van Val en Kelvan van ‘The White Horse’ in Litton Cheney opluisteren. Nadat het diner was afgeruimd stroomden de gasten naar het bargedeelte om van onze muziek te genieten. Na afloop zei eigenaar Kelvan: ‘If you want to come back; anytime, anytime!!’

Wie weet!